Heminredning Farsta

Malmsjö Living – heminredning Farsta

Varmt välkommen

Välkommen till Malmsjö Living, ett företag för dig som bor i Farsta med omnejd och som är intresserad av att få hjälp med heminredning. Vad har du för önskemål? Våra professionella inredare hjälper dig om du så önskar, men du som redan vet vad du är ute efter är välkommen till vår butik, eller att handla i vår webbshop! Läs mer om oss här.

VI GER DIG

Erfarenhet

Malmsjö Living är ett företag med mångårig erfarenhet inom heminredning och styling. Vi känner till vad för inredning som passar med varandra. Här får du bra hjälp med inredningen!

Personligt möte

Vid inredningshjälp är det viktigt med ett personligt möte. Det gör att vi kan få en personlig bild över vad du önskar. Därigenom kan vi skapa ett resultat utifrån dina individuella önskemål och behov.

Enkelhet

Vi vill att inredningshjälp och styling ska vara något för alla, vi vill inte att det ska vara krångligt att anlita oss. Därför satsar vi mycket på enkelhet under hela processen.

VÅRA TJÄNSTER

Heminredning Farsta

Malmsjö Living

Vid samtliga inredningsuppdrag är vårt mål att du som kund ska bli helt nöjd när uppdraget väl är avslutat. Därför är vi alltid lyhörda för de önskemål och behov just du har. Vi erbjuder dessutom hjälp både med små och stora uppdrag, allt från mindre justeringar till styling och inredning av hela hemmet. Det viktiga för oss är att du får hjälpen du behöver.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Butik

Sköndalsvägen 84, 128 66 Sköndal

Ring oss

073-314 83 09

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

Kontaktformulär